another day in my life.

jag tror att det är dags att ge upp för idag. önskar att jag hade varit lite mer produktiv. men det är svårt att tvinga fram en vettig text. tar nya tag imorrn och hoppas på att min hjärna går på högvarv och att tangenterna kommer glöda. cross your fingers for me, ay? men jag kan ju inte klaga på den här dagen helt och håller. jag fick skypa med carro imorse, vilket alltid är lika underbart. nog för att det hugger lite i hjärtat varje gång jag ser henne, men vad kan man göra annat än att glädjas åt att hon har det riktigt bra med sin lach på andra sidan jorden? nej precis, inte mer än att le. tog en sväng till ica och köpte lite godis gjorde jag också. ja, godis mitt i veckan är okej när man skriver tenta, fatta! eftermiddagen bjöd även på ett samtal med sophia och colin. colin sa väldigt mycket, men jag har tyvärr inte riktigt fått the hang of bebisspråket alltså. what a shame! sist men inte minst pratade jag precis med min ida en stund och vi kom fram till att det inte hade hänt så mycket varken i norrtan eller lund, mer än att n-town hade haft ruggigt vårigt väder idag, medan lund hade bajsväder. over and out. kyss.

colin alderin.

jag har världens finaste gudson, och jag saknar honom som bara den!

aj.

ont i huvudet av att stirra in i en datorskärm hela tiden, ont i huvudet av att läsa massa texter som jag knappt förstår, ont i huvudet av att försöka formulera vettiga meningar, ont i huvudet av ångesten som ständigt finns där, ont i huvudet av att vilja bli klar med skiten någon gång. ont.

olympe de gouge.

åååååkej, sex sidor skrivna. minst två till kvar - i can do this! kom igen bah!

...

en gång i tiden, då livet var en fest!

skottdagen.

godmorgon! dags för lite frukost och sedan är det bara att köra igång med tentan igen. hejja, hejja!

hejåhå.

hur går det med tentan? tjaa.. 1200 ord typ. är i alla fall klar med första frågan. nu ska jag ge mig på att skriva om hur kvinnor genom historien har förnekats mänskliga och medborgerliga rättigheter. förhoppningsvis kanske det rullar på en stund nu när jag har varit ute på en pw med olivia. kör bah!

true story.


amazing.

jag har ändrat inställning till dannys mello låt. den är ju bra. fast kyss mig är fortfarande top notch!
.
jag kan ju inte rå för att tycka att danny är fint snygg ändå. ja jag vet, så tråkig är jag.

saker att se fram emot.

  • eftertentasittning och fest på fredag.
  • filip och fredrik på af-borgen i slutet av mars. tror det kommer bli en riktigt bra kväll.
  • påsken, då mamma och pappa åker till köpenhamn och jag följer med.
  • valborg - lund bjuder upp till fest! (kanske lite vänner som kommer ner...?)
  • SOMMARLOV!
  • coldplay på stadion i slutet av augusti.

kötta.

tänk om det kunde vara lika lätt att skriva tenta, som det är att blogga. en timma = ett a4. hah. jag måste fan kötta lite nu. lite naturgodis kanske kan få fart på hjärnan?

men plugga då!

jag hade satt klockan på sju, lyckades ta mig upp åtta. klart godkänt. kom dock knappt upp, då träningsvärken från hell tydligen har innfunnit sig i mina lår. kuuuuul. men tog mig upp och kokade ägg och här sitter jag nu, på mitt rum, och ska ta tag i den där satans tentan. ska bara trycka i mig äggen först.

ut på böljan den blå.

nu är jag glad. eller det är jag ju nästan jämt. men lite extra sådär. mailade den lilla röda angående jobb i sommar, och fick precis svar från världens bästa restaurangchef att jag är mer än välkommen tillbaka. yay for me! känns riktigt bra att veta att jag har mitt på det torra i sommar. nog för att det kommer bli sjukt slitigt, men det är det värt, både ledighets- och pengamässigt.


skrattretande.

hahahaha, alltså det är inte okej att vara såhär otränad. jag skulle köra en 45min träningsgrej via en app på telefönen. det blev inte riktigt så länge, efter 20min var jag död. nu blir det dusch, sen hojen till skolan för plugg. hejpa.

tentamen.

uhhh, nu har vi fått ut hemtentan. dags att begrava sig i böckerna de närmsta fem dagarna då. frågan är bara vilken av de tre uppgifterna jag ska välja att skriva om? fan. hatar när man ska välja. kunde det inte bara ha varit en uppgift istället... heh.

kyss mig.

okej, kollade precis på dannys framträdande från mello i lördags. alltså låten var ju inte bra? eller? den påminde ju sjukt mycket om massa andra låtar. men showen var ju ball. helt klart en show som passar eurovision song contest, om han nu skulle få för sig att gå å vinna mello. själv tycker jag att axel algmark var bäst. dröm.

fråga.

vilken tid är det egentligen okej att börja borra i trapphuset så att det låter så mycket att det känns som om någon borrar i ens skalle?

miss it.

kollade igenom hannahs bilder på facebook. det känns som igår vi jämt hängde i hennes källare. åh, alla dessa förfester. herregud så kul vi hade. det är sjukt att det var 2009/2010. det är ju ett bra tag sedan nu. men gänget dog ut lite. det är väl egentligen bara boysen som fortfarande hänger. lite trist. men så är det ju med gäng ibland. tror vi får ta en reunion i hannahs källare snart!

.

ihhhh! imorrn får vi ut tentan. jag är nervös.

serier.

jag och serier. fyfan, det är inte helt okej. jag har ju trots allt kommit ikapp grey's anatomy nu, och det på alldeles för kort tid. sen har jag ju hart of dixie, the vampire diaries och the secret circle också. inte nog med det så har jag precis hittat life unexpected. som tur är finns det bara två säsonger av den. phjuu. fast blir nästan lite ledsen i ögat, då det bara är tolv avsnitt per säsong. aja, kul så länge det varar. .

pluggish.

jag gillar tydligen att sova. hade satt klockan på åtta, nio, halv tio, tio. men det slutade med att jag kom upp kvart över elva. galet. så det var bara att göra sig iordning och sedan möta upp jossan, dessie och emilia på stan. gick sedan hem till jossan och började gå igenom begrepp osv. gick sedan och köpte sushi och svullade i oss. det var mumma. efter det blev det inte så mycket plugg. men det gör inget. man behöver umgås lite också! kom hem för en stund sedan och nu ska jag nog fortsätta städa lite, eller sätta på en film. hmmm...

lund = sex?

tänk vad man kan hitta för intressant info när man rensar bland papper på skrivbordet...


bacon.

jag patade med lollo precis. alltid lika kul. hon hade en sjukt rolig grej att berätta från igår. den innefattade bacon. bara det är ju sjukt i sig. haha. min knasiga lilla lollo <3 det är rätt galet hur fort man kan bli bra kompisar. vi träffade varandra för första gången i våras. men det känns som om vi har varit vänner jättelänge. sådana kompisar är guld värt.
.

rensastädarensa.

vad har jag gjort idag? ja inte mycket. sofia bjöd över mig på blåbärspaj och mello med henne och sara. men jag började städa istället. kanske inte världens roligaste, men välbehövligt. självklart har jag snarare börjat rensa istället för att städa. nu kan man fråga sig hur jag egentligen kan ha grejer att rensa, när jag bott här så kort tid. men trust me, det går. jag har, som många andra, en tendens att samla på mig grejer. men det är ändå nice att rensa. allt från papper till garderoben. dock börjar min garderob se farligt tom ut... men det har aldrig riktigt varit min grej att spara på kläder som jag inte använder. sjukt egentligen, jag rensade ju som bara satan innan jag flyttade ner hit. men jag har insett att det fanns en hel del till som bara hängde. men det kommer nog bli till att shoppa lite kläder när jag blir rik igen. när nu det blir.. hah.

life unexpected.

kom inte riktigt upp den tid jag hade tänkt. men klockan blev i alla fall inte mer än tio. sen kan jag ju inte påstå att jag har fått någonting gjort heller. the room is still a mess, and im still in my pj's. men det är okej. det är lördag och jag har inga som helst planer, så då får man göra zip, zero, nada. nog för att jag skulle behöva städa, gå till ica osv. men det kan jag göra sen. heh.

städa?

nej, nu tror jag allt att jag slänger in handduken. ingen spelning för mig. hade varit sjukt nice verkligen, men klockan är 23:20 och saker och ting känns sjukt oklart. istället ska jag nog röja upp lite snabbt på rummet, och sen tokslagga. sweet.


what to do, what to do?

sitter hemma. har varken städat eller gjort något annat produktivt. men jag klagar inte. har grym beslutsångest om jag ska ta tag i mig själv och styra upp mig för blekingska - eller om jag ska göra mig redo för sängen och sovasovasova. skulle vara så skönt att vakna upp i bra tid imorrn, och vara utvilad. nog för att jag inte tänker dricka om jag drar ut, men det kommer ju ändå bli väldigt sent, så jag kommer vara sjukt seg imorrn. åh, vilket i-landsproblem.

sleep tight.

okej, min powernap slutade med att jag sov i 4,5h timma. vaknade och fattade knappt vart jag var. haha. ringde och surrade lite med mamma och pappa. annars har jag inte gjort mycket. kanske skulle ta tag i att städa mitt rum? men jag är fortfarande så seg, så jag vet i fan. åh sen är det ju det där med spelningen ikväll. jag vill gå, men shit vad jag inte är taggad på att styra upp mig och ta mig ner på stan och möta upp sofia m.fl. för att vi sen ska ta oss ända till blekingska. visserligen lär vi ta taxi. men jag vill ju bara se spelningen, och sen dra. och om de andra inte vill dra då, ja då blir det en mycket dyr taxiresa för mig hem. gah. beslutsångest.

spelningar.

jag håller på att somna sittandes. shit. tror verkligen att jag måste ta en nap. framförallt om jag ska palla en spelning till ikväll. the concept spelar på blekingska tonight. kan bli så att jag hamnar där. skulle vara redigt nice i alla fall. men vi får la se! gårdagen då? ja, den var som sagt mycket bra. hade det riktigt trevligt. men det där med att gå ut när man inte själv är full eller tooooktaggad, det är inte lika nice. gud vad man stör sig på alla andra på dansgolvet. diverse kroppsdelar i ryggen vart om vartannat, eller folk som tränger sig osv. det är sådant som man inte tänker på när man själv bara vill ösa. plus att då är man väl lika jävlig själv. men bortsett från det, ja då var moneybrother riktigt bra! synd bara att själva "spelningen" var så kort. nu - sova.

lika som bär?

är det bara jag, eller är snubben på bilden och linus lundell, lika?


moneybrother.

jag har haft en bra kväll. den började hemma hos alice med sofia, sara, stina, mim, micke, christoffer, amanda(?). fördrink, middag, semla, shott mm. göttigt. vid halv tolv rörde vi oss mot af-borgen. det blev lite dans innan moneybrother klev på scen och brände av lite låtar. det var nice. i love music - som jag brukar säga. höhö. jag var dock lite tråkig och drog hem när han spelat klart. så nu ligger jag i min säng och ska sussa sött, tills jag ska upp vid åtta för att vara på inför-tenta föreläsning + extrainsatt frågestund, klockan nio. godnatt.


tjatjohej.

jag har suttit ute på balkongen och läst i solen. det var hur lovely som helst. satt visserligen i jacka och med täcke över benen, men det var gött. våren är här! (och jag hoppas den stannar, så inte vädret får ett ryck och levererar snö igen...) hur som helst, nu sitter jag på mitt rum, som ser ut som ett träskläger, och skypar med sofia angående vad vi ska ha på oss ikväll, då vi ska på moneybrother. tydligen bör man ha klänning. fan.

spring.

jag tror faktiskt att våren har kommit till lund nu. blå himmel, barmark och fågelkvitter. cross your fingers!


done and done.

då har jag haft seminarie idag på morgonen. det var intressant, men jag satt tyst som vanligt. vilket typ 2/3 av gruppen också gjorde. haha. dumt egentligen. men om man inte har någon press på sig att prata, ja då gör man det ju inte heller. eller i alla fall inte jag. våra seminarier är ju inte betygsgrundade än så länge. så ja, get the picture?
.
nu sitter jag hemma och har precis ätit en sen frukost i form av två toast. mätt och belåten! funderar på att sova en stund, då det inte blev många timmar inatt. fastnade i en bok till halv två, och sen har jag ju hand om zelda, då olivia är borta tills på måndag, och en mer jamande katt känner jag inte. gah. men hon är mysig också... ibland. så ja, en powernap kanske skulle vara något!

life's good.

idag har det varit en bra dag. jag mötte upp rebecka, desirée och jossan på stan. vi letade upp ett fik och satt och surrade och hade det trevligt. gick även igenom lite inför seminariet imorrn. efter det mötte jag upp sofia och sara och blev bjuden på en födelsedagsburgare på glorias av sofia. hade det riktigt trevligt. imorrn väntar som sagt ett seminarie på morgonkvisten och sedan blir det roligheter i form av middag och förfest hemma hos alice med ett gäng människor, och sedan bär det av till af-borgen för moneybrother. kommer bli NICE!

det absolut bästa idag...

blev så otroligt glad! det bästa som finns är ju när någon man inte ha trott ska höra av sig, faktiskt gör det :) bästaste jerry!
.
fast sen finns det faktiskt en grej som toppar detta, och det är att maj ringde imorse. maj är min mormors storasyster. hon fyller 90 barre i år och är en riktig krutgumma. jag blev helt överlycklig att hon kom ihåg min födelsedag! det gjorde helt klart min dag <3

tentasittning.

temat för vår eftertentasittning röstades fram idag. det blev "20-tal". var inte så positiv till det från början. men nu, ja nu har jag surfat runt som en annan galning för att hitta kläder och assocerarer till bra priser. detta kan bli nice!

in school.

sitter i skolan och försöker läsa på lite inför seminariumet på torsdag. går lagom bra. därför var det roligare att leka med telefonen. insåg precis att blogg.se har en app. så det är den jag använder mig av nu. mycket smidigt! sitter och väntar på jossan och desirée - vi ska gå och äta semlor. sweeeet!


grattis till mig.

happy birthday anna! japp, det är min födelsedag idag. jag fyller hela 24 jordsnnurr. helt galet! men sant. gamling där. but i guess it's a part of life. först ut att gratulera mig var min wifey <3 det värmde i hjärtat. öppnade nyss en present från mami och papi. det var trevligt! men någon frukost på sängen har det inte blivit. jag står för äggkokande i vanlig orndning såhär på morgonkvisten. sen bär det av till skolan för lite föreläsning. efter det blir det tydligen lite firande av mig, i form av semlor! gött.

b-day.

ska se till att inte glömma min imorrn... ;)

like a dream.

jag hade en riktigt bra helg. lina och ida kom ju som sagt ner i fredagskväll, vilket bara det gjorde hela helgen till en dröm. dreamteam var samlat! lördagen spenderade vi som sagt nere på stan, och sedan slängde vi ihop en riktigt nice middag. vi hade djupa samtalsämnen, drack gott och hade det allmänt gött i varandras sällskap. tog oss sedan till malmö för utgång på en klubb som jag fått tips om från en kompis i klassen. jag vet inte om jag kan säga att vi var överbelåtna med den dryga 1,5h vi spenderade där. men det är ju inget man kan veta innan. tog oss efter lite väntan på centralen, hem till lund igen. söndagen spenderades mest i sängen. vi (eller snarare jag...) kollade på film, chillade och hade det mys. drog en pizza och vid sjusnåret lämnade brudsen lund. som sagt, drömhelg.

drömhelg.


en bra dag.

dagen började med drömfrukost med drömbrudar(lina och ida). sedan joinade sofia och dagen fortsatte med ett försök till shopping på byn. det gick sådär. nu är vi tillbaka hemma och börjar så smått att fixa oss för kvällens bravader. det blir antagligen malmö för vår del. men innan dess ska en utsökt middag avnjutas med ett och annat glas vin. ciao.

nu?

åhoj vad det går. jag städar, typ storstädar. nu glänser toaletten, nästan. tog en liten paus nu. sprang ner och slängde in lite tvätt och nu äter jag en blodapelsin. håhåhå, smarrismarr. mycket nu.

jag vill....

  • färga håret rött igen.
  • klippa en fräsig frisyr.
  • tatuera mig.
  • pierca mig.
  • handla massa kläder.
  • åka utomlands.
  • slippa stå i vassen i sommar.
okej, några av de där punkterna är ju inte så svåra att ta tag i och uppnå. nu kör vi bah!

fredag.

idag är ingen vanlig dag, för idag kommer ida och lina till lund. wahey!

bror.

skypade precis med min fina bror. senast jag pratade med honom var på julafton. så det var efterlängtat. blev inte så länge dock, då jag är trötter och tänkte sova. men det var välbehövligt. om det vill sig väl så kommer han och kayla hem till sommaren. det känns skönt. borta bra, men hemma bäst liksom. eller det tycker i alla fall jag.
.

student.

Vem frågar? :)
Nu läser jag Introduktionskurs i Mänskliga Rättigheter 30p. Håller på med delkurs 1; Introduktion och grunder till mänskliga rättigheter. Delkurs 2 är sedan; Framväxten av mänskliga rättigheter i det moderna statssystemet. Delkurs 3; Föverkligandet av mänskliga rättigheter.N läser jag Introduktionskurs i Mänskliga Rättigheter 30p. Håller på med delkurs 1; Introduktion och grunder till mänskliga rättigheter. Delkurs 2 är sedan; Framväxten av mänskliga rättigheter i det moderna statssystemet. Delkurs 3; Föverkligandet av mänskliga rättigheter.
jag läser alltså mänskliga rättighets studier på lunds universitet. det är ett kandidatprogram, dvs en treårig utbildning. just nu läser jag 30 poängs kursen; introduktionskurs i mänskliga rättigheter. kursen i sig har tre delkurser; introduktion och grunder till mänskliga rättigheter 10p, framväxten av mänskliga rättigheter i det moderna statssystemet 10p, och förverkligandet av mänskliga rättigheter 10p. om ca 1,5 vecka har vi vår första tenta, och det är en hemtenta. det ska bli spännande och se hur mycket som jag faktiskt har fått in i skallen. i största allmänhet tycker jag att det går bra. sedan tycker jag kanske inte att kursen som vi håller på med nu, är sådär superduperkul, då det är mycket filosofi. men man kan ju inte gilla allt! nästa tror jag blir mer intressant, då det är mer inriktat på historia. men so far, so good.

chili con carne.

den här dagen har varit skön. föreläsning och sen en genomgång om hur man skriver en hemtenta, typ. efter det gick jag och satt mig på pizzerian/cafét bredvid ica. skönt att sitta någon annanstans och bara chilla, än hemma. läste lite och åt en smula. sen gick jag hem och tog det ännu mer piano. och nu har jag precis lagat lite chiliconcarne - men det dumma är att jag inte har några fler matlådor, så jag kan inte frysa in det. skit.

mitt i veckan bah.

ska strax göra mig iordning för att gå till skolan på föreläsning. efter den har vi någon sorts övning också. oklart vad det är. men tror mer att det är någon sorts genomgång. kan vara bra att gå på antar jag. see ya!

sweet dreams.

olivia med vänner sitter och småskriker till "it". de är ju tokiga som pallar kolla skräckisar. uhhh. själv ska jag försöka sova. men jag kommer väl kissa på mig lika mycket av att höra deras skrik, som om jag faktiskt hade sett filmen.

cl.

idag åt jag middag med olivia och hennes vänner. de skulle dricka lite drinkar sen, och kolla på skräckfilm. men jag hade ju bokat allahjärtansdagmys med sofia framför CL. så efter en utsökt middag traskade jag över till sofia och leverkusen-barca. första halvlek var verkligen inte sevärd. men i andra satte de fart. barca vann med 3-1. sweetness.

tydligen.


boysboysboys.

i lördags pratade jag med joel en stund, sedan med petter, och nu har jag chattat med max en stund på facebook. tacka gud för telefon och internet. nu har min abstinens efter pojkarna stillats lite i alla fall. känns konstigt att inte ha möjligheten att träffa dem längre, nu när jag håller till här nere. håller på och hetsar dem till att komma ner, typ på valborg. får se hur det blir med den saken, men man kan ju alltid hoppas!

alla hjärtans dag?

idag är det tisdag. det är också alla hjärtans dag. men vad är det för dag egentligen? soooo overrated!

weekend warriors.

my cry out for help (kommentarer...), verkade ju inte riktigt ge något direkt resultat. så det är väl bara bita i det sura äpplet och inse att jag har tråkiga vänner. höhö. nej men skämt och sido, vad har hänt de senaste dagarna då? tjaaa, jag och sofia hamnade ju på den där korridorsfesten på helsingkronas nation. men den var fail. eller i alla fall för oss, som inte direkt var lika dräggfulla som alla andra där. så efter lite om och men, gick vi. drog till t-bar nere på stan istället. absolut ett helt okej ställe. i like. sedan blev det hemgång, och en bit pizza förståss. söndagen finns det inte så mycket att säga om. jag låg i koma. typ. sjukt seg tjej verkligen.

men kom igen då!

en kommentar lite nu och då. annars är det inge kul att blogga. så det så. hej på er, tills någon känner sig manad.

bra det går...

det där med att plugga har inte gått så bra... lollo ringde och surrade en stund. sen ringde mamma. sen skypa jag med sofia en väldans lång stund. råvettigt, med tanke på att vi bor typ 300m från varandra. men i alla fall. dumt att sitta ensam liksom. haha. sen ville carro skypa, men tror hon var lite full och lyckades strula till det, så det gick inte. men då rigde lina upp via skype istället. så nu, finally, ska jag väl göra lite instuderingsfrågor. typ. känner mer för att ta en dusch, gå till ica, börja fixa mig osv. men ahh, vettifan. tjarrå.

en helt vanlig lördag i februari.

hej hallå dagboken! heeeh. igår promenerade jag över till sofia för lite blåbärspajsbak med henne och sara. den avnjöt vi sedan till på spåret. sedan blev det den nya hamiltonfilmen. men njeeea, jag tycker inte att den var så bra. sofia klaga på att jag inte gillar några filmer, men då klagar jag på att hon gillar alla istället. hah!
.
åt precis en brunsch i min ensamhet. så nu är jag mätt och belåten. hade inte tänkt att göra något speciellt ikväll. sofia och sara ska nog på korridorsfesten på helsingkronas nation. när jag sa det till olivia, sa hon att jag är dum om jag stannar hemma. så jaha, det kanske blir fest ikväll ändå. fast jag vet inte, hade ju tänkt mig en lugn helg. äuuuh, vi får se va. fast vi vet väl alla hur det kommer sluta...
.
nu! plugg.

tattoo you.

sitter och funderar på tatueringar. har kommit fram till en hel del.
.
sådär, på utsidan av armen, vill jag också ha en text. jaja, jag vet, jag är en sucker för texter. kan inte rå för det. hur som helst, där kommer nog nästa bli.
.
sen vill jag ha en typ där. och ja, antagligen svalor. fast ännu fler än på denna. eller så blir det en duva. okej, lite oklart än så länge...
.
sist men inte minst, en bakom örat. vet dock inte riktigt vad jag vill ha där. antingen någon liten symbol, eller min kära brors namn. aja, vi får se.
.
hur som helst så kan ju jag sitta här och fortsätta drömma, för än på ett tag kommer inget hända på tatueringsfronten. jag är ju paaaank. tja!

hej och hå.

jag hade ställt klockan på sex imorse. tänkte att jag skulle läsa igenom lite texter inför seminariumet en extra gång. men det stannade tydligen vid en tanke. för tjugo i åtta vaknade jag i panik. slängde på mig kläderna och lyckades vara i skolan till tio över åtta, dvs med fem minuters marginal. good job! seminariumet gick bra. vi hade inte michael denna gång, utan någon åsa. hon var bättre. mer strukturerad. upplägget var i och för sig typ likadant som sist, men ändå. fick sedan låna en vetekudde av jossan till min arma nacke, så nu sitter jag hemma och väntar på att mina ägg ska koka klart, cus im starving!

gnatt.

jag har bakat bullar, jag har badat, jag har kollat på all time low live in nyc, och jag har blivit trött. så nu ska jag läsa lite zlatan och sen sussa. tjofaderittan lambo.

en sjukt osammanhängande text.

det blev en riktigt kulinarisk middag - varma koppen räksoppa, keso och gröna bönor. yay. men vad gör man inte? kan ju inte leva lyxlivet direkt. annars då? jo menne jag sitter fortfarande med mina kära anteckningar och instuderingsfrågor. tar sin lilla tid. har visserligen blivit lite annat surfande på internet också. sorry. men det är inte lätt att hålla full fokus. satt och drömde mig bort en stund och började fundera på att åka hem i helgen. men den tanken dog ganska fort när jag insåg att det både var svindyrt och så har jag föreläsning på måndag som jag inte vill missa. så det var ju fail. men nu satt jag precis på lite all time low och blev genast på bättre humör. ska snart ta mig ett bad tänkte jag, tror att lite värme kan vara bra för min arma nacke som inte mår speciellt bra. men först, skriva klart anteckningarna!

say what?

jag sitter och skriver in alla mina anteckningar från föreläsningarna, på datorn. alltså, det är inte helt lätt att förstå allt. haha. men det är väl bara att köra på i guess!

true story.


it gets better...


i need you, and i miss you.

nu har jag lyssnat på vanessa carlton - a thousand miles aningen för många gånger på en och samma dag. men den låten får mig att tänka på sommaren och mina pojkar. jag saknar dem. och inte bara dem, utan alla andra där hemma. jag har varit här i 3,5vecka nu, så det är väl okej att jag saknar lite?
.
annars då, ja, jag var i skolan idag. hade en föreläsning som var helt okej. sedan var det SI (mentorsgrupp) och där gjorde vi mindmaps. efter det käkade jag och charlotte lunch och gick sedan igenom frågorna till seminariumet imorrn. det är alltid skönt att sitta och bolla lite med någon. så det ska nog gå bra imorrn.
.
.
.

tjena.

alltså, det är inte kul att vakna upp med nackont. jag vet inte ens hur jag ska sitta utan att det gör ont. fiiiifaaaan.

mjukmedel.

jag tvättade som sagt idag, och jag lånade mjukmedel av olivia. ärligt talat, det är det mest ljuvligt doftande mjukmedel jag någonsin varit med om. ligger nu i en nybäddad säng och gillar läget. jajje! imorrn ska jag upp och träna - wish me luck!

something good.


tisdag.

dagen blev nästan som jag hade tänkt mig. jag tvättade, och pluggade, men inget städande. hade faktiskt kunnat plugga lite mer, det hade jag ju. vet inte riktigt vad jag gjorde resten av tiden. men det är inte direkt första gången som jag inte vet vart dagen tagit vägen. haha.

veckan.

idag hade jag föreläsning. den var bra, för en gång skull. han hade ändrat upplägget lite, så det var skönt. sedan har jag bara varit hemma. imorrn ska jag tvätta och plugga. städa lite kanske. fast mest plugga. jättemycket helst. på onsdag har jag föreläsning, och efter den ska jag stanna med en klasskamrat och diskutera lite. kan behövas. sedan kommer torsdag och det innebär först någon genomgång om biblioteket osv. sedan en föreläsning och efter det seminarium. kommer vara lite lagom nervös igen antar jag, men om det kommer att gå till på samma sätt som sist, ja då är det ju inget att hetsa upp sig över. efter torsdagen följer fredagen och då blir det antingen till att vara på hemmaplan, då olivia antagligen styr en förfest här, innan deras tentafest. så då tänkte jag att jag kanske kunde vara med, eller så drar jag till rebecka på förefest för att sedan dra till krischan. sedan är det lördag, och det betyder att det finns möjlighet att gå på en amerikansk-inspirerad korridorsfest på helsingkrona nation(?) eller återigen dra ut med rebecka och diverse till något ställe som jag inte kommer ihåg vart det var. sen är det söndag, och då är denna vecka slut. tja.

time goes by.

jag var precis in på julias blogg och läste lite. då slog det mig att julia och sara har gått och blivit så vuxna. när fan hände det? nästa tanke som slog mig var att jag är riktigt OLD. om cirka två veckor fyller jag 24. hallelåja?! vad hände där? tiden springer verkligen förbi. snart har det väl gått tre år och jag är färdigutbildad. jarrå!
.
jag som trodde ni var såhär små fortfarande? ;)

no påsk in norrtan for anna.

jag kommer inte komma hem över påsk. jag blir kvar i lund. helt ensam. det kommer vara mer eller mindre öde här. men det ska nog gå fint. mamma och pappa kommer åka till köpenhamn på långfredagen, så därför kommer jag antagligen åka över till dem på påskafton och chilla med dem i copenhagen. det blir najs. så jag vet inte riktigt när jag kommer åka hem nu. det beror lite på plugg osv. shulululu!

ännu en ny vecka.

idag är det måndag. jag sitter och dricker te och käkar ägg med kaviar. sen när började jag gilla kaviar? ingen vet. kvart över elva har jag föreläsning. tänkte väl försöka masa mig till skolan lite tidigare, och sitta där och plugga lite innan. det blir fina fisken det. hejpa.

här glider kingen in.

jag undrar hur många gånger jag hörde "kingen", "king", "bull", "aik" i fredags?

kepa hos erik.

erik bjöd på fest och jag måste säga att det var riktigt hemtrevligt hos honom,
titta bara på den fina texten på väggen!
sofia hitta en kepa och ett par brillor.
erik gillar mig.
viktor var där, han har tydligen bott i norrtälje, och typ på hundra andra ställen.
stu från the hangover var där också.
klasskompisar till födelsedagsbarnet.
har man ingen gästbok....
.... så gäller det ju att vara kreativ.

jag ska på fest. tja!


fekke.

det har inte hänt så mycket de senaste dagarna. skola, plugg och chill. men ikväll blir det lite rajraj. jag och sofia ska ta oss till malmö och gå på kepa(=fest) hos linkan. han fyllde nämligen år här om dagen. så det kommer nog bli riktigt kul! därför är det snart dags för sofia att pallra sig över till mig, käka lite lasagne och sedan börja styra upp sig lite. i like.

spåkulan har alltid rätt.


RSS 2.0