game of thrones.

nu har jag sett hela säsong ett av game of thrones. satan vilken bra serie. imorrn börjar säsong två. cant wait!

bra kväll.

spexet igår var top notch. ruggigt bra. de var sjukt duktiga och roliga. jag och dessi hade planerat att vi skulle ut, men när spexet var slut vid kvart över tio, var ingen av oss direkt taggad. så vi bikade hem till mig för ett glas vin och lite skitsnack. det glaset blev snabbt flera glas och även lite äppelglögg. klockan tickade på och helt plötsligt var olivia hemma från sin utekväll. hon joinade in en stund, men strax efter tre gav vi upp. somnade i ett virrvarr av tankar, men med ett leende på läpparna.

toddyspexet.

ikväll ska jag på spex med dessi. det kommer nog bli riktigt nice.
.

boys, boys, boys.

sammanfattar ungefär vad jag och olivia pratade om under lunchen...

redhead.

jaha ja, då blev det ingen gästföreläsning idag. inställd. typiskt.

onsdagsöl.

var ner på stan och tog två öl med dessi och jossan. det var trevligt. var på ett ställe som jag inte kommer ihåg vad det heter. men det var nice där i alla fall. nu har jag precis pratat av mig ordentligt med olivia också. gött. strax väntar bingen och lite vampire academy.

mitt i veckan dagen.

idag hade jag föreläsning. den var sjukt tråkig. satt mest och väntade på att den skulle ta slut. men imorrn har vi en gästföreläsare - hoppas hon är brao! annars då? tjaaa, åkte hem och kollade på lite secret circle. och utbildningar, ja det har jag kollat på. finns mycket som verkar intressant. socionom? turism? ehhh, ja men inte vet jag va!

middag.

jag åt precis en ruggigt god kycklingsallad med hemmagjord dressing. det ni!

tattoo girl.

det där med att tatuera sig, det är banne mig en drog. jag sitter mest hela tiden och funderar på vart jag ska sätta min nästa och vad det ska vara. kom igen anna, du gjorde ju precis en! ehum, ja, jag vet. but i cant help it! jag tror att min nästa ska bli ett ankare. både som symbol för norrtälje och roslagen, men även också som en symbol för att vart jag än slår mig ner, har jag bara kastat ankare på en plats, och det är hemma.

insta.


lunch.

nu tror jag att det är dags för lite lunch. tanken var att möta upp dessi och plugga lite idag. men jag känner mig inte alls pigg. ska försöka masa mig ut på en prommis sen, men det beror ju lite på hur jag känner mig. nej, nu ska jag ska grotta igenom kylskåpet och se om jag har något vettigt.

tjena anna!!


sophia.

jag pratade med sophia nyss, hon sa en himla massa bra saker som fick mig att må bättre. love.

life is hard.

jag har precis sökt kurser till hösten. vet ju inte riktigt vad jag vill med saker och ting just nu, så jag skickade in en anmälan på lite allt möjligt. allt från krminologi till svenska. vi får se vad som händer helt enkelt.

today is the day.

efter föreläsningen drog jag, dessi och emilia hem till jossan för ett redigt gott fika. riktiga mastodontmackor med tusen olika pålägg och te var det som bjöds. ruggigt gott. sedan hängde vi och pratade om allt från skola till pojkar. väl hemma igen hängde jag lite på ballen och läste ut mias bok. tog sedan en välbehövlig pw och pratade med mamma om livet. sjukt förvirrad tjej just nu alltså. men vem har sagt att livet är lätt?

school.

sitter på en föreläsning i hörsalen. den är inte så braooo. men försöker vara duktig och anteckna. hehehehe.


mia.

har suttit på ballen och läst. mia skäringer, hon kan hon. men snart är den slut. då får det bli lite vampire academy igen då. den har dagen har varit ganska så intetsägande. hejpa.

weekend.

igår kväll gjorde jag och sofia egen pizza. den blev mumma. kollade sedan på gladiatorerna och drive. uhhh, ryan gosling är S N Y G G ! idag då? naaaaeeej, har ju inte gjort så mycket va. eller jo, jag har ju städat förståss. skypade med lina och lou nyss också. nu blir det en dusch. ciao.

tanken är ju god i alla fall.

sitter med sofia på ub. vi pluggar. so far har väl kanske inte jag gjort så mycket. läst en text och skrivit frågorna jag ska svara på i word. hejjahejja! ;)

...


häng.

tog en prommis med sofia som slutade med att vi käkade smarrismarr sallad på ett riktigt nice italienskt ställe här i lund. sedan gick vi hem till mig och intog soffläge. lite cola och how i met your mother, 2½ men och sedan the voice. eller inte så mycket för mig, jag har mest duschat eller lekt med datorn. men snart är det slut och då ska vi kolla på järnladyn.

follow me.

ah men följ mig på instagram bahhttp://followgram.me/liebling88

varmt.

jag var ute och knatade en stund. jag hade inte riktigt fattat att det var så varmt som det var. hade lite för mycket kläder på mig... men fyra kilometer blev det i alla fall, och sedan lite styrka på det. gick sedan ut och satt mig på ballen. satan vad det stekte där. pallade inte ens sitta kvar. hua hua. nu blir det en dusch och sedan ska jag fortsätta med min seminarieuppgift.

the sun is in my heart.

imorse var det sjukt tråkigt väder, därför var det skönare att ligga kvar i sängen att att gå upp och ge sig ut på en promenad. men nu ser det ut som att solen skiner. hej å hå, ut å gå!

dyngkåt och hur helig som helst.

fick bluescreen på datorn när jag skulle sätta på ännu ett avsnitt av gossip girl. tog det som ett tecken att det finns en gräns för hur många avsnitt man kan se på en dag. därför går jag nu och borstar tänderna och kurar ner mig med mia skäringer.


instagram.

nog för att jag alltid har varit en sucker för facebook, men nu har jag blivit en instagram-junkie också. så typiskt mig.

soppor.

det är tur att jag har en drömvän=sofia som kommer med proviva och annan bra-för-magen-mat. jag har druckit två glas blåbärssaft och ett glas cola. jag tror jag mår bra. men det blir till att vara hemma imorrn med. jag vill ju inte smitta någon.

write me a song.


bitter.

sjukt bitter över att jag missar filip&fredrik med sofia ikväll också. F A N !

syyyyykling.

ja men gud vad kul att komma ner till lund igen och börja med att vara magsjuk. jättekul verkligen. just nu sitter jag svag som en jävla jag vet inte vad och väntar på att sofia ska komma med lite bra-för-magen-mat till mig. so far har jag nämligen bara fått i mig vatten. nog för att jag hade tänkt att börja ett lite sundare liv när jag kom ner till lund igen, försöka tappa några kilo osv. men detta var inte vad jag hade tänkt mig. fyfan för magsjuka.

train.

sitter på tåget. snart är jag framme i lund. hejjahejja!

say what?

hur gick detta till? har typ dubbelt så mycket grejer nu, än när jag kom. haha. har jag shoppat så mycket? herregud. nyss flörtade jag till mig ett par nya vita låga converse av mamma. de har bara stått sedan vi var i usa för snart ett år sedan. men nu är de mina och ska användas flitigt! mer då? ja, ex antal toppar, en kjol, jacka, löpardosor, lite sprit, ehh jaa.. it goes on and on and on and on. det blir nudlar i lund, det hör ju jag det.


löve.


                                                                                    googlad bild.


scones.

imorse gick jag, colin och fia till sandra. bakade scones och svullade i oss. det var nice. scones i goda vänners lag slår aldrig fel. nu är jag hemma och tvättar lite. ska föröska packa klart det mesta också. av någon konstig anledning har typ mina kläder och tillhörigheter fördubblats under tiden på hemmaplan. heh.


love the way you lie.

har haft en dunderhelg också ja. i lördags kom ikke hit och käkade middag och drack lite gott. sedan drog vi till glaset, litte dublin, g, dg's och mobergs. daaamn, vi hann med en del! träffade lite bekanta här och där. hade ruggigt kul. hade sedan fått låna idas lya, så jag slapp ta mig hem till skogen mitt i natten. söndagen bjöd sedan på espli käk med boysen och fotboll ute i robro. jag, petter och lollo var inte så jäkla intresserade, så vi satt mest i bilen, medan steffi stod ute och frös. efter det blev det middag hos fia och dogge. drömhelg.


i've got a weird feeling.

har haft många underbara dagar på hemmaplan. men nu är det snart dags att åka ner till skåneland. känns jättekonstigt - jag vill ju stanna här! just idag längtar jag visserligen ner lite, då snön kom till norrtan igen. i lund är det i alla fall vår på riktigt. sen saknar jag ju joss och dessi å min wingman såklart. men som sagt, konstigt känns det.


lördag.

har målat naglarna blå. tagit en dusch. gjort en sallad. nu väntar jag bara på min älskade erica.
.


.


lördag.

denna dag började sjukt bra genom att bli bjuden på en drömfrulle hemma hos ida.
.


fredag kväll.

gårdagskvällen bjöd först på utsökt middag med mor&far. sedan tog jag min racer in till lollo för att sedan ta oss till ida för lite ost&kex och vin. smarrismarr! en hel del snack, lite tv-tittande och några glas vin senare gick jag och lollo ner på g en sväng. men vi gick mer eller mindre bara in föra att sedan gå ut lika fort igen. det var knappt några vi kände och medelåldern låg väl någonstans på generation yngre. därför sällskapade jag lollo hem, och sedan knatade jag tillbaka till ida för att sussa.


veckans sista dag.

moran bjöd på lunch på åtellet. pestolax - yummie! drack sedan kaffe ute i solen. nice. min kära mor köpte sedan en jacka till mig. ouuh, ibland är det soft att vara fattig student! nej men skämt och sido, min mamma är bäst <3 lämnade sedan min bästaste mora, och tog en kaffe med ferdane, noelia, sophia och colin. myyys. efter det var det dags att tatuera sig igen. jajjemen - kände att det var dags att klottra ner lite mer ord på kroppen. sophia hjälpte mig att välja stil, och sedan kom lollo och gjorde mig sällskap. på armen blev det denna gång, och det blev riktigt nice!


torsdag.

efter att jag hade sålt av lite skit till folk i torsdags, irrade jag runt lite med min bil i stan. efter ett tag bestämde jag mig för att sluta irra runt, och istället fika med camilla, hannah och millie. det var mycket trevligt! sjukt länge sedan jag träffade de damerna. framförallt millie som i vanliga fall bor på nz. efter det blev det middag med petter, ida, lollo, sophia, dogge och colin. vi festade till det med lite esplanaden käk. det ni! hööh. sen blev det mycket snack hela kvällen lång. mycket nice.


.


torsdag.

vaknade vid nio, hade tänkt att plugga lite. men det har inte blivit så. oooops. suttit och pratat med mamma istället, det är ju så mycket roligare. ska snart ta mig in till norrtan för att bli av med lite skit jag har sålt på en köp&sälj sida. annars då? nej jag vet inte. sophia jobbar idag, vilket betyder att jag inte kan leka med colin. men gör nog det i eftermiddag istället. tjipp!


senaste dagarna.

i söndags chillade vi sedan i hof. åt lite onyttigheter och tog oss sedan hem med halv två färjan. jag åkte hem och tog det piano. käkade middag med mor&far och åkte sedan in till fia och dogge dit även ida joinade. vi åt ost och kex och hade det riktigt nice. vid hav elva blev dock mina ögonlock för tunga, så jag tog mig hemåt. däckade fint i min säng.
.
måndagen bjöd på lunch på stan med sophia och colin. det var myys. på kvällen blev det sedan middag på g med bea, ida, malin, lou, madde och lina. en liten hejdå grej för lou och lina som drog till filippinerna igår. lyllosar!
.
igår då? jaa, jag åkte hem till ida på förmiddagen och drack lite kaffe. sedan tog vi en lunch på stan. fyfan vad jag har fikat och lunchat de senaste dagarna... gah! men det är gött! jag intalar mig själv att jag är värd det efter att ha levt på minimum sedan januari + att jag fick ju faktiskt VG på tentan. haha. senare på eftermiddagen blev det lite häng hemma hos fia&dogge. fast jag hängde medst med dogge. vi spånade på tattoos. mihihi.
.
idag har jag bara tagit det lugnt. sara var här en stund och fikade. nu skulle jag behöva ta tag i mitt kaos till rum. men ska nog hänga tvätt först. sedan ska jag plugga lite också ja. hehe. jaja, allt tar sin tid...


lördag 10/3.

vaknar upp hemma hos ida. lagom pigg. mor&far kommer och hämtar mig vid elva. hoppar in i duschen och gör mig sedan i ordning för att möta upp jossan på esplanaden. blir lite käk och sedan en sväng på stan. åker sedan hem till nånö och steker lite i solen. göttigt. vid halv sex tar jag mig in till norrtan igen för att möta matilda. vi tar oss ut till ön där vi åker hem till petter. får med oss johan på vägen också. leker den där leken då alla skriver en kändis på en lapp och sedan sätter man den i pannan. ni vet va? ah iallafall. den gick lite småsegt, men det blev mycket skratt. petter vann, jag kom två, johan tre och sorry matilda, men om jag inte minns fel så kom du sist. det är inte lätt att vara ior. lite senare joinade sedan stina och stuffo (=stefan) in. blev lite mello för oss och när klockan sedan var slagen, drog vi till rickards fest. den var väl tyvärr inte så jättekul. men fick iallafall träffa en hel del goingar. jag och matilda stupade sedan i soffan i hof.


benjamin!

åhhhh, höll ju på att glömma! BENJAMIN! haha, det kan ha varit bland det klockrenaste på hela fredagskvällen. jag står och chillar med ett glas vatten när jag blir haffad av en snubbe. konversationen löd ungefär såhär:
.
- hej! din kompis?
- ehh, matilda?!
- jaa, antagligen! hon dansar så jäkla bra!
- ehh, ahh, fan hon är grym.
- jaa, alltså riktigt bra!
- ehum, ja jo visst! men du, hon har pojkvän så ah..
- nej men gud! jag har tjej! det är verkligen inte så alltså. jag bara älskar att dansa och jag spotade er direkt. ni bara öste!
- jaha, så nu är jag också bra på att dansa? ;)
- haha, jaa! jag menade inte bara din kompis ju!
- hehe, jaja. ja men varför kom du inte och dansade med oss då? vi har ju mer eller mindre varit själva på dansgolvet hela kvällen.
- ja men jag kom ju precis!
- haha, okejdå. ja men matilda är ute och röker, så när hon kommer in igen kan vi shaka!
- ja! lova att leta upp mig då?
- haha ja, jag lovar.
.
jag sprang ut och berättade detta för matilda. hon kommer med in, men ska först gå på toa. så jag ställer mig och väntar vid dansgolvet. då kommer benjamin och rycker tag i mig. jag försöker att protestera, för jag vill vänta på matilda, plus att jag inte anser mig själv som en bra dansare. men han insisterar och vi börjar ösa. men huuuuuur bra är inte grabben då? han är ju king! fan. kände mig apkass. men han får mig på något vänster att släppa loss ännu mer och vi dansar och dansar. matilda och rosen joinar in och det blir mer ös. efter några låtar kramar han om mig och tackar.
.
- för vad?
- för att du dansade med mig!
.
sen försvann han. haha. så jävla klockren grabb.


fredag 9/3

ja men tjenare va! det var några dagar sedan nu. en annan har ju haft fullt upp. antar att det bara är att gå igenom allt dag för dag. först ut, fredag! var som sagt på mysfrulle hos lina med ida. vi åt scones och drack te. sedan drog jag och lina ner på stan en sväng. efter det var jag bara hemma och började operation rensa saker. sedan kom kvällen och jag åt gomiddag med mor&far. blev sedan inskjutsad till norrtan där jag mötte upp matilda hemma hos fredrik. där var även victor, lina och andreas. alla nya bekamtskaper. mucho trevligt. där satt vi och hade det bra tills vi gick ner till g. mötte ida och malin, men de blev inte så långvariga. gänget drog sedan vidare till salt. kan inte påstå att det var mycket folk där, men det hejdade inte mig och matilda. satan vad vi öste på dansgolvet! och jag som aldrig brukar dansa. herregud! vid stängning stod jag och pratade med snygg-anton en stund innan jag gick hem till ida för att tigga sovplats. sjuuuuuuuukt bra kväll!


ja bah.

jag har haft en förjävla bra helg. återkommer när tid finns!

mysfrulle.

ska strax dra till lina för lite scones och mys. men först ska jag ta en dusch och en kopp kaffe. inte på samma gång dock. känns som kaffet kan bli lite väl svagt då. höhö. humorn är på topp!

csn.

YAY! fick besked från csn idag! nu kommer jag precis som alla andra vanliga dödliga att få lån och bidrag varje månad. tack för det!

love to be home.

igår hade jag på riktigt en av de bästa dagarna på länge. kvart i nio stod jag utanför sophias dörr och överraskade henne och colin. vi åt lite frulle och hade det mys. vid lunch gick vi ner på byn för att äta på kina. då överraskade jag ida med min närvaro. gick sedan runt i butikerna och spanade lite. efter det tog jag mig till frötuna kyrka och besökte emelies grav. kändes bra att ha tittat förbi henne. sedan åkte jag hem till lollo. vi hamnade på g för en öl. efter det gick vi till stefan och snackade lite skit. kvällen avslutades sedan med tacos med lina, ida, sophia och sofie. det var nice. ruggigt bra dag!

gudson.

har myst hela förmiddagen med min lillprins. ja precis, jag är i norrtan.


trött.

jag är verkligen sjukt trött. men jag kan inte låta bli att sluta läsa. nej, inte kurslitteratur, haha. jag har börjat läsa the vampire academy. tyckte inte att den var så bra till en början - men nu, nu jäklar är jag fast. tur att det finns en hel drös med böcker. yay!


gästföreläsning.

kom precis hem från en föreläsning. det var en gästföreläsning av en professor från historiska instutionen. han såg verkligen ut som en typisk professor. han var riktigt bra. fångade ens intresse osv.
.
professor harald gustafsson.

serier i all ära.

som den seriesucker jag är, förljer jag då som tidigare sagt dessa serier; grey's anatomy, the vampire diaries, the secret circle, hart of dixie. men nu är det inte lika kul längre, eftersom jag ligger helt i fas med usa, vilket betyder att jag endast kan se ett avsnitt i veckan. blöööh. var så mycket roligare när jag pressade flera av dem, för att komma ikapp från där jag hade slutat titta på dem. inte nog med det så har jag ju tagit mig igenom terra nova och life unexpected också. men de fanns det bara en respektive två säsonger av. och eftersom jag nu har lite mer eller mindre abstinens på serietittande, tänkte jag att det kanske var dags att komma ikapp gossip girl. insåg precis att det senaste avsnittet jag såg av den serien var säsong 3 avsnitt 16. och nu ligger de på säsong 5 avsnitt 17. vilket betyder två hela säsonger att ta ikapp. haha, yay! nörd, i know.

hungrig.

jag hade tänkt att ge mig ut på en pw. men jag vet i tusan. har ingen vettig frukostmat hemma, och jag  börjar bli riktigt hungrig. då kommer jag ha sjukt svårt att fokusera på pw:n och det kommer bara bli halvdant gjort för att jag inte har någon energi. så jag tror jag skippar den. fast det gör mig visserligen inte mindre hungrig. fan. får bli en kopp te till då. haha! illa. därför är det väl lika bra att ta sig till skolan snart då. sitta där och plugga lite. dessi skulle komma tidigare också, och tyckte att vi kunde äta lunch. och det låter ju inte helt fel. alrighty, skolan it is! hejpa.

facebook.

uhh, jag kommer inte in på facebook. sjukt frustrerande verkligen. men sjukt tragiskt att jag ens ska bli frustrerad. blöh.

milan.

kom precis hem från min kära vän sofia. vi kollade på arsenal-milan. sofias nya roomie och hans kompis anton joinade också i soffan. matchen då? jag vet i fan. milan gick i all fall vidare, och det var ju gött det. mest gött var nog popcornen, trots att det var smörpoppisar. nu blir det en kopp te och sen slaggen.

living on a prayer.

i och med att jag är lite dålig på att läsa på vad det är som gäller, så var jag ju också lite snabb med att söka csn när jag pluggade socialpsykologin förra året. å eftersom jag inte avslutade den kursen, så fick jag heller inte alla de poäng som jag behövde för att vara berättigad till csn. så när jag skulle söka inför lund, fick jag inte det. epic fail. hur som helst, söka igen skulle jag få göra när de resterande 4,5 poängen som jag saknade, var avklarade. och i och med att vi läser 10 poängs kurser, var det bara att bita ihop fram tills vår första hemtenta. som ni alla vet, skickade jag in den i fredags. då hade jag också frågat min lärare om han kanske kunde prioritera att rätta min tenta, så att jag skulle få möjlighet till att ansöka om csn så fort som möjligt. om jag blev godkänd dvs. hur som helst så gick han med på det, och idag fick jag veta att jag fick VG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sorry, är sjukt jävla übermegasuperduperglad. för er som inte vet så är vår betygsskala U = underkänd, G = godkänd, VG = väl godkänd. det betyder att jag fick högsta betyget! visst har jag väl all rätt till att vara übermegasuperduperglad? GAH! nu får jag förhoppningsvis in lite cash på kontot snart också. hua, jag är nöjd.

smart chey.

jag blir så less på mig själv.... här ska man vara hurtig och sticka ut på en pw. vilket jag också gör. går en 4km runda och är fint nöjd med det. känner mig pigg och fräsch och ska gå in och läsa lite inför onsdagens föreläsning. men kommer jag in? nej. jag har tagit med mig fel nyckel. är olivia hemma? nej. hon är på jobbet till halv sex. fyfan va kul. tur som en tokig hade jag i alla fall mobilen, så jag kunde sms:a sofia för att kolla vad hon hade för sig. det visade sig att hon satt på alfa, så jag knatade dit, hämtade hennes nycklar och nu sitter jag hemma hos henne och chillar. självklart tappade jag allt intresse av att plugga, bara för att jag blev så lack på mig själv. så här sitter jag nu, i min ensamhet. blöh.

ny kurs.

hallelåja! idag är det måndag och jag ska strax bege mig till skolan. det är dags för en ny kurs. jag hoppas att föreläsaren är bra. hur som helst ska det bli spännande! framväxten av mänskliga rättigheter i statssystemet, heter den. hur låter det? tjaaa, kan funka!

50/50.

alrighty then. vad har jag gjort idag? not mucho. städat lite aaaand that's about it. givande dag? nej. men det är söndag, mina förväntningar har inte varit skyhöga. har i alla fall kollat på en riktigt bra film; 50/50. jag har alltid gillat joseph gordon-levitt, han är riktigt braooo. seth rogers gör ju inte direkt en dåligt jobb han heller. thumbs up!

got damn.

jag vaknade ändå halv tio idag. men har jag tagit vara på dagen? nej. det som jag kan se som lite mer vettigt är väl att jag har vikt in min enorma tvätthög i garderoben. that's about it. ätit något har jag inte heller, för jag har inte ett jota hemma. måste gå till ica. blöööh. jag har ju knappt några pengar. eller nej, jag har inga pengar. men äta bör man, annars dör man. shit. måste kirra, vill ju inte dö.

extremely loud and incredibly close.

käkade tacos med sofia igår. sedan kollade vi på mello. eller halvkollade. var ju andra chansen, så det var inte så kewl. efter det kollade vi på extremely loud and incredibly close. den var riktigt bra. sjukt fin, men jobbig film. inte jobbig as in lillebrorsan är jobbig, utan jobbig för att den var djup. se den!

zzzzz.

ååååååh vad jag är trött! det är helt sinnessjukt. men ska strax krypa över till ica för att möta upp sofia. vi ska inhandla mat och sedan gå hem till henne och tillaga det hela. sen blir det till att parkera sig i soffan och glo mello. jag kommer antagligen somna.

beslutsångest.

alltså det är inte helt okej att jag sitter inne en dag som denna. solen strålar från en sjukt blå himmel. jag vill typ äta en glass i solen. eller en pizza. åååhh, jag är sjukt hungrig. bakishungrig i alla fall. undrar om jag ska försöka ta tag i mig själv? eller sova? hmm... glass, sova, glass, sova, pizza, sova?

fest.

tentafest igår, bra kväll. idag, sliten chey.
.
20-tals tema.
sittning, hejhej.
tyckte att det var läge att sprida lite löööööve sådär vid tvåtiden. (gillar stavningen också...)
krigsskada.
hann med två nationer också ja.
inte så pigg idag nej...

KLAAAAAAAR!

and im DONE! fyfan vad skönt! fast nu byter jag ut tentaångesten mot betygsångest... haha. denna ständiga ångest alltså - det är fan inte hälsosamt. men ska försöka lägga den lite åt sidan idag, då det är dags för tentafest ikväll. det är 20-tals tema som gäller och jag måste ner på stan och fixa och trixa lite. har en svart klänning, klackisar och pärlhalsband. men jag behöver införskaffa någon fjädergrunka till håret och lite annat smått och gott. en sväng förbi systemet skulle ju sitta på sin plats också. yeahyeah, fullt upp!

consider it done.

nu skulle jag väl vilja säga att jag är mer eller mindre klar med min hemtenta. imorrn blir det lite finputs bara. GODNATT!

ännu en dag...

två ägg senare och jag är fit for fight att ta tag i tentan ännu en dag. ska försöka se till att bli klar om några timmar, så jag kan ägna resten av tiden åt att väva ihop allt till en vettig text och be någon korrekturläsa det hela. hejochhå!

RSS 2.0