fest igen.

nästa helg blir det tydligen rajraj igen. det är afterwakefest i gasquesalen på kårhuset. fråga mig inte vad det är för sal. i dont know. den heter tydligen så i alla fall. jag får prova att googla det. hur som helst, det kommer nog bli mycket nice. för jag menar, fest är alltid nice. och inte nog med det så blir det banne mig rajraj helgen efter det också, för då kommer shotgun ner till malmö för att lira. det kan ju jag och sofia bara inte missa. måste ju dit och lyssna på boysen. var ett bra tag sedan jag såg dem nu. var ju trots allt ett troget fan en gång i tiden. typ 2007/2008. haha, love it.

sa någon fest?

oj, nu är det fest på intåg vill jag lova. imorrn blir det till att hjälpa till med städning av lägenheten, för på lördag smäller det; olivias födelsedagsfest! vi kommer bli sisådär 25-30pers tydligen. lekar och annat utlovas. kommer bli grymt! vad kommer efter lördag? söndag mina vänner, söndag. men inte vilken söndag som helst, för det är KVALBORG. vad är då detta, undrar ni? jo, det är dagen före valborg. inte svårare än så. det ställs till med rajraj på en hel del nationer. men jag kommer tillsammans med sofia pallra mig till studentlyckan där sara bor. det blir grillning och volleyball. gött. då hoppas jag att ni förstår vilken dag som kommer efter kvalborg? ja men precis, VALBORG! dagen är just nu väldigt oklar, men jag vet i alla fall att jag kommer infinna mig i statsparken för champagnefrukost med vänner väldigt tidigt på morgonen. vad som händer sen? tja, den som lever får se!
.
det kommer bli en hel del folk på valborg.

.

jag hatar dig så mycket att jag älskar dig, norrtälje. nej, jag har aldrig hatat norrtälje, varken staden i sig eller människorna i den. men någon sorts hatkärlek har alltid funnits. staden där alla känner alla. där du vet mer om en ytlig bekant än vad personen själv vet om sig själv. din vän är din bukis, din kusin och ditt ex's ex. sanna mina ord. jag ville bort, men nu vill jag tillbaka. för en stund i alla fall. jag vill hänga med folket som jag vet för mycket om, men som jag älskar. vi ses till sommarn, norrtan.

godmorgon.

vaknade för en halvtimma sedan ungefär. nu sitter jag och är sjukt hungrig. men jag har ju ingen mat i kylen. måste pallra mig till ica och typ storhandla. csn har ju trots allt kommit. då får man storhandla på ica. äh, är väl lika bra att göra det då. hejpa.

gött.

fy vad gött. jag trodde att vi hade föreläsning imorrn, men vad jag kan se på schemat, så är det inte alls så. det betyder att jag kan sova typ hela dagen imorrn, plugga lite och sedan äta sushi och mysa med brudarna. och om det hinns med, lite champs på det! bra dag. godnatt.

im on my way.

nu är jag påväg. tåget lämnade precis perrongen i sthlm. nu väntar fyra timmar framför datorn, sovandes och läsandes, innan jag är framme i lund. lite hungrig är jag också känner jag. uhh. typiskt. blir kanske ett besök i bistron också då. cha cha.

back to lund.

igår funderade jag på att stanna till helgen och åka bil ner till lund med kompisar. men allt är så sjukt oklart kring det, och jag vill ju faktiskt vara i lund på valborg, så därför har jag nu bokat en tågbiljett. tåget går från centralen klockan 17:40. därför är det nu dags för en dusch och sedan ska jag packa det sista. pappsen kommer och hämtar mig strax innan fyra och skjutsar in mig till sthlmsbussen som går vid 16 snåret.

min nya man.


.

tänk att det ska vara så svårt.

full och glad.

jag hade en ruggigt grym lördag. blev ordentligt onykter vill jag lova. men herregud va kul jag hade. deeptalks, serioustalks, flirting, nya vänner och en hel del skratt. hujedamig!
.
.
.
.

saknar.

saknar min hanna. i sommar, då jäklar!

måndag.

idag är det måndag. jag åker tillbaka till lund imorrn. känns inte råpeppande. men det var jag helt beredd på. är man hemma i tre veckor, finns det inget annat att vänta sig liksom. nu ska jag städa rum, bil och tvätta. hejpa.

dödens dag.

idag åkte jag och mamma ut till mormor&morfars grav. på färjan över till blidö ringer mammas kusin och berättar att maj gått bort på morgonkvisten. maj var mammas moster och den syster som mormor stod närmst. maj var en helt fantastisk människa och hon levde ett långt och värdigt liv. inom någon månad skulle hon ha fyllt 90år. då var tanken att slå på stort med fest. tyvärr hanns det inte med. hon får dricka grogg med mormor&morfar och rolle i himlen istället. det blir bra det med. efter att vi planterat lite violer vid mormor&morfars grav åkte vi tillbaka mot norrtälje och frötuna kyrka. hälsade på vid emelies grav och ställde dit lite blommor. så ja, detta blev lite av en dag till att minnas de som har gått vidare från denna värld. rest in peace maj, emelie, mormor&morfar <3
.

En bloggpost som vaccinerar 95 barn.

Just nu söker UNICEF en hälsospecialist till konfliktområden i Afghanistan. I tjänsten ingår bland annat att massvaccinera miljontals barn mot stelkramp, polio och mässling.

Jag skulle gärna ta mig an uppdraget, men eftersom jag inte kommer loss så publicerar jag den här bloggposten istället. Då vaccinerar jag nämligen 95 barn runtom i världen mot stelkramp tillsammans med Apotek Hjärtat. Det är också bra.

Jag är med UNICEF i kampen för varenda unge. Vill du också vara med och förändra barns liv? Bli Världsförälder här: unicef.se/bli-varldsforalder. För 100 kronor i månaden är du med och ser  till att barn över hela världen får vaccin, medicin, rent vatten och utbildning.

Har du en blogg och vill vaccinera ytterligare 95 barn? För varje bloggare som publicerar den här bloggposten mellan 16 april och 13 maj så skänker Apotek Hjärtat 95 stelkrampsvaccin. Läs mer och hämta bloggmaterial påunicef.se/sprid-budskapet/bloggkampanj

UNICEF vaccinerar barn i Elfenbenskusten
Foto: © UNICEF/Asselin

jöbbe.

nu ska jag läsa igenom tentan en sista gång, sen skickar jag in den och drar till jobbet. cha cha.

gött mos.

nu är jag klar med min hemtenta. inte alls lika ångestladdat att skriva som sist. men jag vet inte, kanske beror det på att jag blev härdad sist, eller så bryr jag mig bara inte lika mycket denna gång. jag vet i tusan. ska bli intressant och se vad jag får för betyg. det är ju inte direkt det bästa jag har skrivit. men vissa delar är jag sjukt nöjd med. svårt att säga om jag har fått fram det hon är ute efter bara. men den som lever får se! det värsta som kan hända är ju att jag får U och får skriva en omtenta. det har ju ingen dött av.

ont det gör ont.

i förrgår sträckte jag mig i nacken. helt out of the blue kom det bara. så det var ingen höjdare att vakna igår morse. satan vad stel jag var och jag hade verkligen sjukt jävla ont. inte det bästa under en hemtentavecka. men igår fick jag lite massage av pappsen, så idag är det faktiskt bättre. men jag sitter lite skevt och ont, ja det har jag hela tiden. typiskt, typiskt, typiskt. fast jag kanske inte ska klaga så mycket, för jag har typ bara en sida kvar att skriva på tentan, sen är jag DONE! skönt. visserligen kommer det behövas lite finslip, men det har ju ingen dött av. känns brao. bara hoppas på att bli godkänd sen då. tja.

älska ovissheten.

jag kommer inte förtsätta med MR i lund. jag sökte heller ingen annan kurs där nere. vilket betyder att jag med största sannolikhet kommer flytta hem igen. jag ser ju inte riktigt någon anledning till att sitta nere i lund och plugga distanskurser. då kan jag lika gärna bo hemma. jag är uppenbarligen alldeles för hemmakär för att kunna bo så långt hemifrån. jag behöver en termin med lite blandade kurser bara för att upprätthålla pluggandet, sen kanske jag har bestämt mig? vad vet jag. tiden får utvisa. nu hoppas jag istället på att komma in på en kriminologikurs, freds- och konfliktkunskap och rasism&diskriminering. sen vart jag kommer bo, det vet jag inte. i nånöskogen? på campus? på soffan hos en vän? vad vet jag? jag kan tänka mig att älska ovissheten en stund. hur som helst så har ju saker och ting en tendens att lösa sig. jag är inte orolig längre. jag bara gillar läget. min magkänsla är min bästa vän.

friendship.

idag kom carolina hit och åt lunch. det var nice. vi pratade om allt mellan himmel och jord i cirka tre timmar. det kanske inte var det bästa med tanke på att jag har hemtenta. men jag har trots allt skrivit två sidor, vilket betyder att jag bara behöver få ihop fyra sidor till. och det skulle jag faktiskt kunna skriva klart idag. om jag så skulle vilja lägga manken till, men det vet jag inte om jag vill. haha. hur som helst så var det lovely att ha carro här en sväng. det är så göttigt när det gäller oss, att vi är lika bra vänner fast vi bara träffas sisådär en gång i halvåret. det är äkta vänskap det. pöss.

i-landsproblem.

nu har jag cirka 23min på mig att bestämma mig för om jag vill vara kvar i lund eller inte. måste skicka in ansökan för att fortsätta på MR eller hoppa på något annat där nere. eller helt enkelt flytta hem och kötta en distanskurs. gah. jag får panik. jag tror ju att jag vet vad jag vill, men ibland smyger sig en annan känsla på. hatar detta. fast samtidigt kan det bli rätt gött om jag gör som min magkänsla för det mesta säger. å som matilda sa: älskar ovissheten på något sätt.

hultsfred.

kanske åker till hultsfred i sommar. skulle vara göttigt. var ju faktiskt två år sedan jag var på festival senast. plus att jag aldrig varit på just hultsfredsfestivalen. de har ju en gäng softa artister; the cure, mumford and sons, justice, noel gallagher's high flying birds, kasabian, the kooks, the vaccines. inte illa pinkat ju.

h.e.m.t.e.n.t.a.

imorse klockan tio fick vi ut hemtenta numero dos. ge mig kraft att orka detta! tack.

rudolf.

det har varit en bra helg. en nykter helg. gött. idag har solen skinit och jag har fått en röd näsa. snart ska jag sova. hejpa.

friday.

idag var jag på jobbet i tio timmar. wahey. tog mig precis en vodka-redbull, det kände jag mig värd. så nu blir jag fast i nånöskogen ikväll, vilket känns skönt! jag har flängt nog nu. för en stund i alla fall. nu tror jag att en dusch skulle sitta fint, och sedan middag på det. gött.

pelle.

igår skypade jag med min kära bror i två timmar. det var gött. jag gick från att vara en depptjej till en redigt glad tjej. älskade bror, som jag saknar dig! men snart är han hemma. wooo-frikin-hoo!

syyyyykling.

idag sov jag till 12. med tanke på att jag gick och la mig strax efter 21 igår, så kan man ju tycka att det var ganska så länge. blöh. har ju helt klart något i kroppen. har haft bajsont i halsen idag, men nu börjar det faktiskt lugna sig lite. kanske kan jobba imorrn! i hope. pengar in bah. annars då? ja, jag har kollat på mission impossible 4 och straw dogs. kan inte påstå att någon av dem var sådär jättebra. men bra tidsfördriv iaf! nu skulle jag egentligen behöva plugga, men en film lockar mer. å vad som lockar ännu mer, är att åka in till sthlm å dricka vin med matilda, max och patricia. men jag tror jag måste vara förnuftig och stanna hemma, jag menar, jag är ju trots allt sjuk. blä.

bajshals och bajsväder.

jag har typ gått och blivit sjuk. ont i huvudet och halsen hela dagen, och sjukt trött. skulle ha jobbat, men det gick bara inte att komma upp ur sängen imorse. istället blev det scones med fia, colin å ida. åkte sedan hem och sov lite till. för att vakna av att lollo ringer och tycker att vi ska gå på en prommis. då fick det bli så. åkte in och strosade runt en sväng på stan i det fantastiska vädret (=regn). fick sedan hemmagjort potatismos med köttbullar, brunsås och lingonsylt. det var mumma. zappade runt bland kanaler och snackade skit. nu är jag hemma och är dödstrött. därför ska jag sova och hoppas på att jag är piggare imorgon. gnatt.

några dagar sådär.

ouh, jag har haft riktigt göttiga dagar sedan jag kom hem. jobbade både onsdag och torsdag på brännerit, vilket kanske inte var så gött, men pengar är ju nice! sedan blev det lite påskmiddag på torsdagen med mami&papi. långfredagen bjöd sedan på fekke hos ida. vid tolv var vi några som drog upp till mobergs, men det var sådan sjuk kö att vi hamnade på salt istället. men strax innan två kom jag på att jag ville till mobergs ändå, så vi hamnade där. trots att det bara blev en timma där, hade jag ruggigt kul. bra kväll. påskafton kom och jag och stefan åkte ut till jerry på yxlan med trean. chillade där en stund tills vi crashade tvillingarna roos middag. blev bjudna på biff och vin och grejer. kvällen i sig blev bra den med, jag var sjukt lugn och försökte somna tidigt, vilket det inte blev så mycket av, då jag vaknade av allt från k-pist mördare till spöken i hof. sedan agerade jag taxi sådär vid sexsnåret då folk började nöja sig med festandet. hade blivit rik om jag hade tagit betalt. började sedan dagen med en frulle hos emelie, sedan städade jag lite i hof, chillade i solen, drog till förhudshaket, chillade lite till, kollade på fyra filmer, åt mat i omgångar, tog en öl, blev skittrött, somnade med stina. vaknade imorse till strålande sol. men vad händer när man kommer till norrtan? grått och trist. blä. det var tal om att kolla på fotboll i robro, men vet inte hur det blir med det hela. ska väl börja med att bajsa och duscha. hejpa.


norrtelje brenneri.

work, work.


nothing you say can make me change my mind.

i fredags började jag och dessi att prata om mcfly. nej, tyst! håll käft! jag kommer aldrig sluta älska dem. det är bara att acceptera. nog för att jag nästan aldrig lyssnar på dem längre, skulle jag lätt kunna gå på en konsert med dem igen. nemas problemas! blir ju alldeles glad i magen nu när jag sitter och kollar på lite klipp på youtube. mihi.
.

time goes by, so slow.

det drygaste som finns är banne mig att vänta. nu sitter jag bara och väntar på att få ta mitt pick och pack och bege mig till bussen som tar mig till flygplatsen. skulle ju kunna plugga, men jag menar, hur kul är det på en skala då? ....

oklart.

googlade "anchor" och den fjärde bilden som kom upp var denna;
.
.
saaaay what?!

american pie.

senaste dagarna har jag sett; american pie, american pie 2, american pie - the wedding, american pie - band camp, american pie - the naked mile, american pie - beta house. haha. nu har jag bara american pie - the book of love, kvar. sedan har jag sett alla. bra uppladdning inför american pie - reunion. hehehe. jag har inget liv. tja.

home is where the heart is.

idag är det måndag. imorgon är det tisdag, och då åker jag hem till mitt norrtälje. ska bli lövely. ser fram emot påsken och allt vad det innebär. lite fest kommer det allt bli. åh, älskade vänner! <3

RSS 2.0