movietime.

jag och sofia gillar att kolla på film. i söndags såg vi all good things, och step up 3D. båda var helt okej. step up 3D är väl kanske inte direkt en höglassig film, men den dög. idag betade vi av new years eve. och ja, vad ska jag säga? den var väl göllig. men inte mer än så.

sydskånska.

just ja, i lördags var det ju sittning ja. vi har haft harry potter tema under hela novischverksamheten, så det var självklart det som gällde även på sittningen. jag hade en ambition att vara det piskande pilträdet, men när jag började svida om till ett träd, kände jag mig lite för träig, så jag förvandlades istället till bellatrix lestrange. tog mig sedan till min faddergrupps förfest, för att efter lite ölhävande ta oss till sydskånskas nation. det blev mat, mycket sång och kramar. ett och annat glas med alkoholhaltig dryck också. efter sittningen blev det en liten mellanfest på krischan, tills sydskånska öppnade nattklubben. tyvärr var det sjukt kass musik, så vi gick till sam (i vanlig ordning) istället. jag blev dock inte så långvarig, var hemma redan vid halv ett igen. men jag är trots tidig hemgång ruggigt nöjd med min första sittning i lund. tjobalooo.
.
jag var helt klart den bästa bellatrixen på stället.
.
sam gick loss som professor quirrell aka. lord voldermort.
.
jossan och desirée som slytherinare.
.
p.s gryffindor vann hela skiten!

mat?

jag har ätit blodpudding två gånger på en vecka. jag har ätit falukorv på hårtbröd två gånger på en vecka. när åt jag senast blodpudding, eller falukorv på macka? gooood question. studentliv, tydligen.

måndag.

classmates och sambo går på ki-box - jag bakar chokladbollar. näjz.


det mesta handlar om cyklar.

saker jag har lärt mig sedan jag kom till lund;
- denna stad kryllar av cyklar.
- polisen har stenkoll på alla cyklister.
- cash is king. i alla fall på nationerna.
- det blåser ganska mycket här.
- ica basic is the shit.
- man blir överkörd av cyklister om man inte går där man ska.
- det är billigt att dricka på nationerna.
- nästan alla är trevliga.

trött.

gud så skönt med en lugn fredag. käkade middag med olivia, och vi skulle lägga upp en plan för städning och diverse annat som måste göras ibland. men det slutade med att vi pratade om allt annat än det. trevligt värre! sedan har jag mest suttit och chillat. skypade precis med carro en stund. visade henne lyan. alltid lika lovely att prata med min wifey - då känns hon inte lika långt bort.
.
annars är jag mest bara helt slut. blev som sagt inte så mycket sömn onsdag-torsdag. å igår kom sofia hit och käkade en sen middag, och sen satt vi plus olivia och snackade skit till efter tolv, och imorse var jag ju uppe med tuppen för att gå till seminariet. så jag känner mig lite hålögd just nu. därför ska jag slagga. cha!

trubadurpub.

jaha ja, det är fredag idag, det betyder oftast fest för de flesta, men jag ska banne mig inte göra många knop ikväll inte. jag är fortfarande sliten från onsdagens bravader. så vad hände i onsdags då? jo, det var trubadurpub på wermlands nation. kvällen började dock hemma hos jossan med lite vin. vid sju tog vi oss till wermlands för att få lite krubb, dricka och bra musik. det var riktigt nice. sen hände något, det blev liksom fullt ös medvetslös ungefär. shottar hit och shottar dit. jarrå! och jag som inte brukar shotta längre... hah. hur som haver. kvällen slutade även denna gång i sams kök. mer eller mindre samma skara som sist. vinglade sedan hemåt i natten och ramlade i säng. galen kväll.

sleep tight.

okej, jag hade sjukt kul igår. men det tar vi en annan dag. nu ska jag sova och ladda inför första seminariet imorrn klockan 8:15. natti.

the philosophy of human rights.

i did it! jag tog mig i kragen och tog mig till linero för att hämta min bok från adlibris. gjorde ett träningspass av det och joggade 3km och gick 3km. nog för att jag hade lite feber igår, men jag orkar inte ta hänsyn till det helt enkelt. bara hoppas att jag inte ligger däckad imorrn då. men det tror jag inte. därmed är det första träningspasset i lund avklarat. riktigt skönt faktiskt. ska försöka upprätthålla detta nu. fast först och främst måste jag komma igång med pluggandet. detta är inte helt okej. därför blir det nu stretching, dusch och sen PLUGG. hejpa!

räkningar.

kom precis hem från kårhuset. satt där en stund med sofia och alice. försökte plugga lite. det gick väl lagom bra. insåg sedan att jag behövde både en dator och en annan bok. så jag gick hem. eller först till biblan på ekonomicentrum och skrev ut lite papper. det var sjukt mycket som skulle läsas tydligen. gick även förbi ica för att hämta ut ett paket som mamma skickat. det innehöll en nessesär (stavning?!), massor av olika pennor och sen post hemifrån. soft. det mindre softa var attt jag hade fått en skyhög räkning från 3. hur fan lyckas jag? jag fattar verkligen inte. så nu gäller detta, om du inte har tre, förvänta dig inte att jag ringer, för jag har fan inte råd. im a student now. capish? ;)

harrypotter.

nu tror jag att jag har bestämt mig för vad jag ska vara på vår harry potter-sittning på lördag. har i alla fall beställt lite grejer till det. vad jag ska vara? nääääj, just wait and see. muhaha.
.

ica.

igår gick jag och storhandlade på ica. jag tror aldrig att jag köpt så mycket ica basic tidigare. sweet.
.

tisdag.

dagen började jäkligt bra. vaknade och surfade in på blocket. hittade en cykel. gubben kom hit med den. men sen då? nej då har jag självklart låst mig ute. bra anna, bra. som tur var satt olivia på biblan vid SOL. så det var bara att knata. nej jag tog inte cykeln, måste höja sadeln och det är snorhalt ute. tur som en tokig att jag hade ordentliga skor och jacka på mig i alla fall. nu är jag hemma igen och försöker fixa en säng, och det har jag lyckats med också. bara det att det är lite klurigt att få hit den utan en bil med takräcken eller släp. fan.

the land down under.

idag åkte carro och lach tillbaka till australien. inte nog med att bara tanken på att jag inte kommer få träffa min carroflin på MINST ett år är fruktansvärt jobbig, så fick jag precis ett mail i stil med "åk till australien för att plugga eller jobba". in your face. baaam. tack för den. nu ska jag borra ner ansiktet i kudden och gråta lite. ja, man får faktiskt göra det när man är ledsen.

novisch.

jag har varit med på en novischaktivitet. femkampen. fast jag kan inte påstå att jag var speciellt aktiv i själva femkampsbiten. jag stod bredvid och agerade hejjarklack och drack cider. i regnet. men det var nice. sedan blev det lite pastasallad i lunas (lund universitets naturvetarsomething...) pub. efter det var det tokigt nog några av oss som inte fick komma in för det blev fullt. då tog sam, vice ordförande i kåren och mycket trevlig filur och angelica, sexmästare och även hon en otroligt trevlig tjej, med oss till sams korridorrumskök. där satt vi och drack vin och socialiserade. efter någon timma(?!) gick vi tillbaka till rydbergs och blev insläppta. efter några mycket billiga öl - 20kr, gick vi återigen till sams kök. kontentan av det hela? en mycket bra kväll!
.
efter femkampen har det arrangerats flera andra aktiviteter för oss novischer, men jag har tyvärr inte varit med. då jag har legat hemma lite smått sjuk. men på onsdag tänkte jag vara frisk, för då är det trubadurpub på wärmlands nation, och det får man ju inte missa!

skåne sa du?

jag har inte riktigt fattat att jag har flyttat till skåne. från nånöskogen till min nuvarande adress är det 677,9km. det är ganska långt om jag får säga det själv. men det känns bra, tror jag. som sagt, det har inte riktigt sjunkit in. men det lär det väl göra snart. hur som helst så börjar jag inse att jag flyttade hit för att plugga, för hujeda mig att det börjar ta fart. fast på något sätt så verkar det inte som om jag riktigt har fattat den biten heller, för jag får inte riktigt tummen ur. men imorgon, ja då jäklar ska jag plugga. för nu börjar jag nästan bli lite stressad. men stressad är bra för min del, för jag jobbar som bäst under press, tragiskt nog. anyhow, enuff with the whining. ciao.

lund.

jag har flyttat till lund.

RSS 2.0